Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges mest intressanta teknikföretag?

Vi söker dej som vill utvecklas i en dynamisk miljö och vara en del av företagets utveckling. Vi är ett ungt bolag med rötterna i forskningen mellan akademi och industri vid Luleå tekniska universitet. Vi har tagit fram ett beslutsstöd för industrin. Genom avancerade analyser av mätdata hjälper vi industrin att se in i framtiden. Vad kommer att ske med komponenter, system och processer – när och hur ska underhållsarbetet göras för att säkerställa produktion och leveranser. Efterfrågan på våra tjänster är stor.

Hos oss får du vara med och utveckla molnbaserade tjänster i nära samarbete med våra kunder. Du behöver ha grundläggande kompetens inom projektledning, tjänsteutveckling i molnbaserade miljöer, molnprogrammering eller systemutveckling. Du drivs av att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar, och du har ett stort intresse av att utveckla din kompetens tillsammans med oss.

Låter detta intressant så kontakta Bengt Jonsson tel +46 706 878 693 eller maila till   bengt.jonsson@emaintenance365.se.

Tveka inte att höra av dej!